Barion Pixel
+

Történetünk

Sziasztok Tacsimániások! :)

_dsc_7509_tacsitrend

 

Tündi vagyok, és amióta az eszemet tudom, imádom a kutyákat. A tacskók pedig egy picit mindig közelebb álltak a szívemhez, akárcsak páromnak, Attilának.  A sors és életkörülményeink úgy hozták, hogy jó darabig nem lehetett saját tacsink, de a kutyák közelségét a menhelyi önkéntes munkánk során szerencsére nem kellett nélkülöznünk.

 

2012. tavaszán elindítottuk első közös kutyás vállalkozásunkat, a Bol-Dog.hu Egyedi Kutyás Ajándékok Webáruházát (amit több más projekt követett), és a fotózási munkáimat ( tundephoto.hu) is elkezdtem inkább az állatokra koncentrálni. 2014 őszén pedig végre az a megtiszteltetés ért, hogy összeköthettük életünket egy igazán különleges kutyussal. Puding (menhelyi nevén Lara) egy tüneményes tacskó-keverék, egy igazán különleges személyiség.

 

A menhelyi munkánk azonban nem ért véget az örökbefogadással, az önkéntes sétáltatások mellett belefogtunk az ideiglenes befogadásba is, így a sajátunk mellett sok-sok kutyust - főleg tacsit - ismerhettünk meg az elmúlt évek alatt, ami csak megerősítette tacskóimádatunkat. (Az oldalon megjelenő képeken majd felfedezhetitek saját, illetve ideiglenes tacsijainkat is! :) ) Ezért 2018-ban életre hívtuk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tacskó Találkozót is, ahol "hasonszőrűekkel" találkozhattunk.

 

Idővel egyre több tacsis termékünk, ajándék ötletünk lett, így 2019-ben megérett bennünk a gondolat egy új webáruház létrehozására, amit csak a virslikutyáknak szentelünk. 2020-ban szerettük volna elindítani, de a Covid-19 világjárvány miatt sajnos el kellett halasztanunk a Tacsi Trendet, amit végül most, 2021 márciusában tudunk átadni a nagyközönségnek. Reméljük, Ti is olyan izgatottan és mosolyogva böngészitek majd az oldalt, ahogyan mi összeállítottuk!

Tacsi Pacsit mindenkinek!

 

 

Kapcsolat

  • 4400 Nyíregyháza, Toldi u. 97.
  • rendeles[kukac]tacsitrend.hu

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.